E-mail info@integralebedrijfsbegeleiding.be
Tel.: +32 (0)14 80 83 83

StanimalOnWheels

Integrale Bedrijfsbegeleiding is een kantoor dat veel aandacht schenkt aan mensen met een bijzonder doorzettingsvermogen en een positieve ingesteldheid.  Dat zijn waarden en talenten die we terugvinden bij onze ondernemers en het zijn bovendien ook onze eigen core values.

Omdat we ook willen inzetten op mensen die een steuntje kunnen gebruiken, hebben we als kantoor beslist om onze schouders te zetten onder https://stanimalonwheels.eu.

Stan Devriese is een jongeman die in zijn leven al met heel wat medische problemen te kampen heeft, maar ondanks alles een ontzettend doorzettingsvermogen aan de dag legt om zijn droom om professioneel tennisser te worden, te realiseren.

Omdat wij ons met de niet aflatende inzet en het tomeloze enthousiasme van Stan sterk kunnen vereenzelvigen heeft Integrale Bedrijfsbegeleiding beslist om Stan gedurende de volgende 3 jaren financieel te ondersteunen om verder zijn droom te kunnen realiseren.

Het verhaal van Stan Devriese

Hallo,

Mijn naam is Stan Devriese (°25/09/2001), bij mijn vrienden bekend als Stanimal.

Tot mijn 13e heb ik vlot het standaardparcours afgelegd. Tot mijn lichaam op een dag niet meer mee wilde.

Na een traject van enkele maanden ziekenhuis en allerlei specialisten bleek dat ik ASS heb. Dit werd nooit opgemerkt omdat ik super sociaal ben en altijd zeer vlot en aangenaam heb kunnen functioneren.

Maar blijkbaar was dit doorsnee leven te hoog gegrepen voor mij en is dit vertaald naar een zgn. Functional Neurological Disorder. In mensentaal .. hersenen bepalen wat je lichaam al dan niet meer kan. De signalen geraken niet meer tot bij mijn stem en benen. Die aandoening is relatief onbekend en is een aandoening die zich op verschillende manieren kan uiten.

De moeilijkheid hiervan is dat ik dagelijks zeer hard werk om te revalideren, soms met succes, vaak zonder succes. Wat de toekomst brengt weet ik niet, maar wie wel, toch? Het ziet er naar uit dat mijn spierkracht in de onderste ledematen volledig is verdwenen. Een leven in een rolstoel dringt zich op.

Dus heb ik besloten fluitend door het leven te gaan en mijn focus op het tennis te leggen, als roller deze keer. En dat bevalt me ontzettend erg. Want zo ben ik: overlopend van passie voor mijn sport, volhardend in wat ik wil. De sleutel tot een zeer fijn leven, ook al is dat niet het leven waarvoor ik initieel zou opteren. Maar mijn nieuwe “tenniscarrière” maakt alles goed. Des te meer omdat ik dit met mijn liefje naast mij doe

Mijn doel? Op termijn een rol van betekenis spelen in de wondere wereld van het rolstoelstoeltennis en dit op wereldniveau! En wie weet volgen jullie mij wel in mijn weg naar de top. :):):)

Greetz
Stan (#stanimal)